Sajnos agyba-főbe van reklámozva, és azok, akik nem látják át a „biológiáját”, megvannak elégedve vele, DE semmin nem segít, csak árt!

A nagy igazság az, hogy eredetileg a férfiak arcszőrzetének eltávolítására találták ki és használták/használják. Így aztán mindenki el tudja képzelni, hogy milyen erős szőrtelenítő hatása van. Zárójelben szeretném leírni azt is, hogy az arcon a nem kívánt szemöldök szálak, illetve a bajusz eltávolítása gyantával vagy csipesszel, nem eredményez erősebb szőr visszanövést, ám az arc többi területén igen!!! Tehát, aki felkeni ezt a fekete maszkot az orrára, az orca részére, a homlokára, vagy a pajeszára, az számoljon azzal, hogy megerősödött, fekete, hosszú szőrszálak fognak visszanőni… zárójel bezárva.

A mitesszerek eltávolításával kapcsolatban meg annyit tudok hozzáfűzni, hogy aki életében legalább egyszer volt kozmetikusnál nagykezelésen, az pontosan jól tudja, hogy a pattanások illetve mitesszerek nem ráolvasással tűnnek el, hanem a felgőzölt, felmasszírozott bőr, szakszerű nyomkodásával, steril nyomókendővel, néha igen erős erőkifejtéssel.

Senki ne kenjen ilyet az arcára! Ha gond van, keressenek bizalommal!

Pin It on Pinterest