SZERZŐI JOGI NYILATKOZAT

 

https://szepsegedre.hu/ weboldalon található tartalom és forma (ideértve: képek, blog bejegyzések, grafikai elemek, szövegelemek, forráskódok, felépítési dizájn elemek, stb.) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, szerzői jogi oltalom alatt áll. Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal Stranszky Anna Virág (továbbiakban jogtulajdonos) rendelkezik.

A tartalom felhasználáshoz a jogtulajdonos kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag az egészben vagy részletekben történő többszörösítés, másolás, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás esetét.

Mindennemű másolás, a tartalmak szerzői jogának megsértése, a jogsértő magatartást elkövető számára díjfizetéssel jár. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag azon eseteket, amikor a szerző szellemi termékét a másolás során sajátként tünteti a jogsértő. A díjfizetés mértéke: 100 000 Ft/tartalmi elem, fénykép. 

A felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén a jogtulajdonos az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

A jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Felhasználónak minden esetben ismernie kell a rá vonatkozó jogi előírásokat – ez nem a jogtulajdonos jogkörébe tartozik. Így a weboldalon található tartalmat mindenki csak saját felelősségére használhatja.

Pin It on Pinterest