Az ásványok az ősidők óta használatosak: Építkezésre, gyógyítására, mágiára, szépítkezésre, fémek előállítására. Természetes eredetű vegyületek, amelyek kémiai szerkezete állandó. Megkülönböztethetünk, növényi-(borostyán), állati-(gyöngy), mesterséges-(cirkónia) anyagból álló ásványokat.

 Az emberi test több, mint ötven különféle ásványt/bioásványt tartalmaz, ezek keletkezési helyét tekintve három csoportot hoznak létre:

– Az egészséges test alapvető részeiben; Csontokban, fogakban, agyban: Magnetit, kalcit.

– Betegség során képződő vesekő, epekő.

– Kívülről kerülnek be a testbe: Kősó, kvarc.

Ásványok, a világ számos részén előfordulnak, vagy egyenként elszóródva, vagy nagyobb mennyiségben felhalmozódva. Ezek lehetnek magmásak (magmából), lehetnek üledékesek (lerakódásokból), és lehetnek átalakultak, ezek más kőzetek átalakulásából jönnek létre.

Az emberi testnek és az ásványoknak egyaránt van rezgése/biorezonanciája. Ezen alapszik kozmetikai mivoltuk. Abban az esetben, ha egészséges, kiegyensúlyozott, nyugodt életet élünk, harmónikusak a rezgéseink. Ha testi-, lelki problémákkal küzdünk a harmónikus rezgéseink diszharmónikussá válnak. Minden ásvány más és más frekvencián, így a megfelelő gyógykő segítségével, a diszharmónikus rezgéseket kibillinethetjük és visszafordíthatatjuk a normál kerékvágásba.

Jade: Nyugalom, kedvesség, derű, béke, szeretet, immunerősítő.

Rózsakvarc: Salakanyagok, béke, megértés, taszítja a negatív energiákat, lelkisebeket gyógyít, szorongás és depresszió ellenes, kisimítja a ráncokat.

Ametiszt: Fájdalomcsillapító, kimerültség és szenvedély betegség ellen, megfékezi a rossz szokásokat.

Görcsoldó, szabadgyökfogó, feloldja a gátlásokat és lelki problémákat, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat.

Hegyi kristály: Sejtregeneráló, depresszió ellenes, segíti a salakanyagok mielőbbi távozását, a vércukorszintet a normál tartományban tartja.

Jómagam a kezeléseket általában mindig úgy zárom, hogy egy Jáde köves rollerrel átmasszírozom a búcsúkrémet. Ezzel is többet adva nemcsak az arcbőrnek, hanem a léleknek is.

Pin It on Pinterest