3D szálankénti szempilla hosszabbítás

 

A szolgáltatás során három mű szálat applikálok egy eredeti szempillához. A műszempillák hossza, vastagsága és íve a legtermészetesebb méretűek, így a végeredmény nem lesz mesterkélt, mű, közönséges.

Töltés:
0- 28 nap között.
Kizárólag saját munkám után lehetséges.
Töltésről minden esetben csak addig lehet szó, míg a felhelyezett pillák egyharmada fenn van, függetlenül az eltelt napok számától.

Leoldás:
Csak a saját munkám után vállalom.

Felhelyezés előtt:
A felhelyezést megelőző 48 órában a következő termékek használata kerülendő: Szempilla spirál, tartós szempillafesték, szempilla lifting/dauer, növesztő szérumok, vízálló smink, olajos készítmények/szemkörnyék ápolók.
Ezek mind rontják a végeredmény tartósságát.
Használatuk mellett nem vállalok garanciát.

Pillázás közben:
Az előkészítés folyamatának befejeztével, nem szabad rágózni, enni, harsányan, artikuláltan beszélni, mert az arcizmok mozgatása nehezítik a precíz munkámat.
A telefon minden esetben legyen néma, hogy egy esetleges hírtelen zaj ne okozzon önkéntelen, heves reakciót.
A hírtelen mozdulatok kerülendőek, tudniillik az eszközök, amelyekkel dolgozom, baleset veszélyessé válhatnak így.
A jó munkához idő kell, amennyiben gondot jelent mozdulatlanul, nyugodtan feküdni esetlegesen több órát – és emiatt mocorogni, sóhajtózni, fújtatni támadna kedve a vendégnek (ami engem jelentősen akadályoz a munkám teljesítésében) – inkább mérlegeljük, hogy valóban szükséges-e a műpilla.

Felhelyezés után 48 órával:
48 óráig nem érheti víz, gőz, hő, pára, izzadság. (Forró kávé, -tea, -leves fölé hajolás, mosogatógép-, sütő kinyitás, tésztaszűrés, hajszárító, gőzfürdő stb…) Valamint szolárium, szauna használata sem ajánlott.
Smink használata kerülendő.
Tépkedni, húzkodni, dörzsölni tilos!
48 óra elteltével minden nap arcot kell mosni, bő vízzel, a szempillákat is!
Vattás, szöszös dolgokat ne használjunk, a nedvesség felitatására egy puha törölköző a legmegfelelőbb.

48 óra letelte utáni rutin:
Reggel és este mindig át kell fésülni a pillákat. Vizesen fésülni tilos! Szöszös, koszos, poros fésűt ne alkalmazzunk fésülésre. Tisztításra szempilla sampont kell használni.
A kozmetikai arckezeléseknél kérjük meg a kozmetikusunkat, hogy takarja le egy szálmentes vattával a szemeinket, valamint nagy ívben kerülje ki a szemeket, hogy ne kerüljön a pillákra krém.
Sminkeket nem ajánlott használni. Tiltólistásak a ceruzák, tusok, vízálló sminkek, spirált alulra se! Maximum port használjunk!

Kizáró okok:
Ragasztóallergia, klausztrofóbia, epilepszia, szembetegség (kötőhártya gyulladás, belső- külső árpa stb…), kozmetikai kémiai hámlasztás, sminktetoválás, szemhéjplasztika után minimum hat hét, alkohol vagy egyéb más szer befolyásolása alatt lévő személy.

Minden alkalommal smink nélkül kell érkezni! A sminktől függően vagy nem tudom elvállalni, vagy az építési/töltési időből lesz elvéve a smink eltávolítási ideje.

1000px_MG_00044

Pin It on Pinterest