kozmetikai kezelések

Pár mondatban hadd ismertessem, hogy milyen kozmetikai kezelések érhetők el a Szépségedre palettáján. Mindenki a neki legmegfelelőbbet érdemli!

A nagykezelés során először megtisztítom a bőrt a szennyeződésektől, eltávolítom az elhalt hámsejteket, tonizálok, hogy a bőr normál pH értéke visszaálljon.  Ezután egy 15-20 perces masszázs következik, amely az arcot, nyakat, dekoltázst veszi igénybe, közben pedig meleg gőzt eresztek a vendég bőrére, hogy felpuhuljon. Majd nekiállok egy steril nyomókendővel kitisztítani a pórusokat, esetlegesen az aknékat. A nyomkodás végeztével, fertőtlenítek majd tápláló- és egy összehúzó pakolást helyezek fel.

 

Az SOS/Tini kezelések során minden ugyan úgy zajlik, ahogyan egy nagykezelésnél, csak nincs masszázs.

Kis kezelés során először megtisztítom a bőrt a szennyeződésektől, eltávolítom az elhalt hámsejteket, tonizálok, hogy a bőr normál pH értéke visszaálljon. Ezután egy 20 perces masszázs következik, amely az arcot, nyakat, dekoltázst veszi igénybe.

Kis kezelés pakolással során először megtisztítom a bőrt a szennyeződésektől, eltávolítom az elhalt hámsejteket, tonizálok, hogy a bőr normál pH értéke visszaálljon. Majd szérumokat, pakoláskat helyezek fel a bőrre. Ezután egy 20 perces masszázs következik, amely az arcot, nyakat, dekoltázst vesz igénybe.

Mineral kezelés – A bőr letisztítása után rózsa kvarc és jáde köves masszázs rudakkal stimulálom az arc idegkilépési pontjait, valamint átdolgozom az izmokat. Illetve néhány izomlazító mozdulatot is bevetek és a hajas fejtető átmasszírozását is.

A kezelés lényege a következő, mint ahogyan az ásványos blogbejegyzésemben is írtam: Az emberi testnek és az ásványoknak egyaránt van rezgése/biorezonanciája. Ezen alapszik kozmetikai mivoltuk. Abban az esetben, ha egészséges, kiegyensúlyozott, nyugodt életet élünk, harmónikusak a rezgéseink. Ha testi-, lelki problémákkal küzdünk a harmónikus rezgéseink diszharmónikussá válnak. Minden ásvány más és más frekvencián rezeg, így a megfelelő gyógykő segítségével, a diszharmónikus rezgéseket kibillinethetjük és visszafordíthatatjuk a normál kerékvágásba.

Pin It on Pinterest