gyantázás

 

patronos gyantával


Minden gyantázás a bőr letisztításával, fertőtlenítésével kezdődik, ezután homogenizálom a felületet hintőporral, majd végigkenem gyantával a szőrt a szőrnövekedésével megfelelő irányba, és azzal ellentétes irányba egy lehúzó csíkkal letépem azt. Ezután az esetleges gyantamaradványokat eltávolítom a bőr felületéről, és bekenem nyugtató készítménnyel.

_MG_0049

elasztikus-/gumi-/krém-/spatulás gyantával


Az összes elnevezés ugyanarra a gyantázási eljárásra utal. Egy melegítő edényben kell felmelegíteni a szilárd gyantát, amit faspatulával kell a lefertőtlenített, behintőporozott szőrtelenítendő felületre felvinni. A szőr növekedésével megfelelő irányba kell kenni, ellentétes irányban letépni. Bajszon, szemöldökön, hónaljon, intim területeken használom. A szőrtelenítést követően az esetleges gyanta maradványokat eltávolítom a bőr felületéről, majd nyugtató készítménnyel bekenem.

_MG_0041

cukorpasztával

A cukorpaszta az úgynevezett „politikám”, ha a lágy és érzékeny testrészek szőrtelenítéséről van szó. Könnyedén eltávolítható a hónalj-, bajusz-, bikini vonal- (Ami kilóg a bugyiból), fazon- (A bugyi vonalától kissé beljebb) szőrzete, illetve tökéletesen kivitelezhető a brazil gyanta (Teljes intimgyanta).

Röviden részletezném az előnyeit:

  • Az epilálás és a depilálás között helyezkedik el. Ez azt jelenti, hogy a tartós- és az ideiglenes szőrtelenítés határán fekszik.
  • Nem törik el a szőrszál, kijön hagymástul. Így a visszanövés időtartama kitolódhat akár HAT-NYOLC hétre is!
  • Természetes alapanyagokból áll: Víz, cukor, citromsav. Ebből az következik, hogy a bőrről való eltávolítása megoldható nedves törölközővel.
  • Test-hőmérsékleten alkalmazzuk, így égési sérülést semmilyen körülmények között nem okoz.
  • Nem tapad a bőrhöz, csak a szőrhöz, így a felső hám nem sérül.
  • Nem allergizál, azaz itt az érzékeny bőrűek nagy barátja.


A bőr letisztításával, fertőtlenítésével kezdődik, ezután homogenizáljuk a felületet hintőporral, majd a testhőmérsékletű pasztából galacsint formálunk, és a szőrnövekedésével ELLENTÉTES irányba belemasszírozzuk a szőrzetbe és száliránynak megfelelően távolítjuk el.

_MG_0050

Pin It on Pinterest