SZALON ETIKETT

Bejelentkezésével elfogadja a szalon szabályzat minden pontját. Köszönöm!

Időpont egyeztetése

Bejelentkezéseit személyesen, telefonon vagy üzenet formájában is megteheti. Munka közben a telefont nem mindig tudom felvenni, nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de amint szabad vagyok, keresni fogom! Előfordulhat, hogy egyes szolgáltatásokra több hetet kell várni, az óhajtott időpontot mindig ennek függvényében foglalja le.

Érkezés időben

Kérem, mindig érkezzen pontosan! Késés esetén mindig telefonáljon, értesítsen! Ha mégis késik, azt az időt az Ön kezelési idejéből kell levonni, nem játszhatunk a következő vendég idejével. Az is előfordulhat, hogy a késés miatt már nem tudom elvállalni, mert szoros az időbeosztásom, kérem, ilyenkor legyen megértő!

Időpont lemondása

Természetesen, bármikor bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, nem tud eljönni a lefoglalt időpontra. Ilyenkor kérem, munkanapon*, minimum 48 órával előbb jelezze, hogy nem tud jönni.

Azonban:

– Ha az óhajtott időponthoz képest 48 órán belül történik a lemondás, munkanapon*, az elmaradt szolgáltatás 50%-nak ellenében tudok új időpontot adni.

– Ha az óhajtott időponthoz képest 24 órán belül történik a lemondás, munkanapon*, az elmaradt szolgáltatás 80%-nak ellenében tudok új időpontot adni.

– Ha egyáltalán nem jelenik meg, nem mondja le az időpontját, nem áll módomban fogadni többet. Természetesen, ha valaki betegség/egészségügyi probléma miatt mond le időpontot, rá nem vonatkozik a pótdíj.

Amennyiben rendszeressé válik, hogy valaki variál, vagy áthelyezi az időpontját egy teljesen más napra, a harmadik ilyen alkalomnál 80%-os pótdíjat számolok fel. Az időpontok rendszeres ilyenféle áthelyezése, független a 48- és 24 órás szabálytól.

 *Munkanap: Hétfőtől péntekig tudom menedzselni az időpontok ütemezését, szombaton és vasárnap, nincs érkezésem kezelni a foglalásokat. (Ha hétfői napra esik az időpontja, előző hét csütörtökön érdemes jeleznie időpont változtatási szándékát.)

Betegség esetén halasszunk

Ha betegnek érzi magát, egyeztessünk új időpontot!

Gyermekek

Amennyiben nem tudja megoldani, hogy vigyázzanak gyermekére, először egyeztessen velem!

Telefonálás

Legjobb, ha kozmetikában néma üzemmódra állítja a telefonját. Önnek is jobb, ha a szépítkezési idő alatt semmi másra nem kell koncentrálnia, csak arra, milyen jó végre önmagával törődni kicsit.

Jó pihenést és szépülést kívánok!

Pin It on Pinterest